Over Blanche van Sint-André

Nadat mijn ouders werden gedood tijdens de geallieerde bombardementen van de Tweede Wereldoorlog, toen ik nog maar een baby was, werd ik opgevoed door mijn grootouders.

Ik heb een zienersgave, net zoals de vorige zeven generaties van mijn familie in Bretagne.

Van kleins af aan heb ik alles gedaan wat ik kon om anderen te helpen met mijn speciale krachten. Vandaag de dag hou ik me vooral bezig met onderdak aan te bieden aan verlaten dieren op mijn kleine boerderij, die ik heb aangepast om ze te verzorgen.

Eerlijkheid, oprechtheid en waarheid zijn de drie dingen die ik het meest op prijs stel in het leven. In het begin begreep ik de aard van de visioenen en inzichten die bij mij opkwamen niet helemaal, maar in de loop der jaren kwam ik erachter hoe ze van nut konden zijn voor de mensen om me heen.

Ik begon met het helpen van mijn vrienden en familie, maar toen het nieuws zich verspreidde als een lopend vuurtje, moest ik mijn onderwijs opgeven opdat ik mijn aandacht kon geven aan alle mensen die naar me toe kwamen en om hulp vroegen.

Het was een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad, omdat ik tijdens mijn carrière het geluk heb gehad om honderden mensen te helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot liefde, geluk of professioneel succes.

Ik beloof je altijd de waarheid te vertellen en er altijd voor jou te zijn.